Kaiken kansan luontokuvausta

Oletko retkeillyt luonnossa ja muistikuvat hienoista hetkistä alkavat haalistua. Onko sinullaerilainen mielikuva tapahtumasta kuin kaverillasi? Oletko miettinyt muistikuvien sijaankuvien tallentamista kameralla? 


Nyt olisi hieno tilaisuus alkavalle tai jo jonkin aikaa kuvanneelle tutustua luontokuvauksen maailmaan. Järjestämme Salamajärven kansallispuistoon luontokuvaus retken, joka on tarkoitettu juuri sinulle. Retkeä ohjaa eräopas, jolta saa neuvoja ja vinkkejä retkeilyyn. Lisäksi kaksi luontokuvaajaa neuvomassa kuvaukseen liittyvissä asioissa.

Kaunis parin kilometrin mittainen reitti vie järvimaisemassa pääosin pitkospuita pitkin. Sen aikana kerkeämme pysähdellä hyvin kuvaamaan ja nauttimaan luonnosta. Ja tietysti lähdemme liikkeelle ennen kukonlaulua, sillä silloinhan suomalainen kesäaamu on kauneimmillaan. Retken päätteeksi saavumme laavulle, jossa retkiopas keittelee nokipannukahvit. Laavukin sijaitsee kauniilla paikalla järven rannassa, jossa vielä voi kuvailla ja kysellä kuvauksesta.

Heräsikö kiinnostus, tuntuuko yhtään siltä että tämä voisi olla juuri sinulle?

Lähdemme liikkeelle Taidekartanon pihasta aamulla 14.7.2022 klo 04:00 omilla autoilla tai mahdollisesti järjestellään siinä kimppakyytiä ja säästetään luontoa. Mukaan sään mukainen vaatetus ja mukavat jalkineet. Omat eväät muilta osin, kahvit opas keittää. Mahdolliset kamerat ja ehkä kiikari. Paluu matkalle pääsemme noin klo 9-10 aikaan.

Mukaan pääsee 15 nopeinta.

Retki on maksuton.

Tämä retki ei toteutunut tänä vuonna. Mukaan pääsee ensi vuonna. 


.