Kulttuurityöryhmä Verso ry


Järjestävässä ryhmässä on 7 (VAT, VEAT) valokuvataiteilijaa eri puolilta Suomea: Anu Juuri, Ismo Hakanen, Jari Eklund, Juha Kontiainen, Maarit Vepsäläinen, Maila Rasmus ja Mikko Jauhiainen.

Kulttuurityöryhmä Verso ry:n takana on ryhmä valokuvaajia ympäri Suomea. Heitä kaikkia yhdistää Keski-Pohjanmaan Koulutusyhtymä ja sen valokuvauskoulutukset. Jokainen ryhmän jäsen on suorittanut valokuvausopintoja Kälviällä. 

Taustalla ja yhdistyksen alkusysäyksenä on Luonto 365 -valokuva-näyttely, joka järjestettiin kesällä 2021 Vetelin Taidekartanossa. Silloin oli esillä tämän tapahtuman järjestäjien omat näyttelyt. Kokonaisuus sai erittäin positiivisen vastaanoton.

Vetelin kunta tuki 2021 näyttelyn järjestämistä ja Taidekartano oli paikkana toimiva. Siitä syntyi ajatus palata takaisin seuraavana kesänä, tällä kertaa suuremman tapahtuman merkeissä. Järjestävä ryhmä haluaa osaltaan myös antaa jotain takaisin tällaisen tapahtuman kautta Veteliin ja Keski-Pohjanmaalle, ja kytkeä alueen osaksi muun Suomen luontokuvaajien verkostoa.

Tutustu meihin tarkemmin

Kesän 2021 näyttelystä Ismo Hakasen valokuvia